Handelsbetingelser

Forsendelse og levering

Vi tilbyder fri fragt ved køb over 500,- i Danmark. Ved køb under 500,- vil der blive pålagt et fragtgebyr på 50,-

Fragt til Sverige beregnes til dkr. 200,00 og resten af Europa dkr. 265,00.

Alle ordrer til Danmark leveres indenfor 1-3 arbejdsdage fra den dag, du modtager din forsendelsesbekræftelse. Ved forsinkelser hos PostNord kan fishingforcompliments.dk ikke drages til ansvar.

Vi sender alle varer som pakkepost. Dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikret under forsendelsen og du bedes kontrollere pakkens indhold ved modtagelse. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager den, skal du anmelde det til PostNord med det samme eller senest 2 dage efter modtagelsen.

Efterfølgende returneres varen straks til os. Fishing for Compliments er ikke ansvarlig for varer, der er blevet beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

 

Afhentning hos Fishing for Compliments (click and collect)

Ønsker du selv at afhente din ordre i Fishing for Compliments, vælger du "click and collect" under checkout. Din ordre kan derefter afhentes den efterfølgende hverdag. Skulle der forekomme forsinkelser, som gør, at din ordre ikke er klar til afhentning til det forventede tidspunkt, kontakter vi dig. 

Da Fishing for Compliments også er en fysisk butik, og der derfor er to salgssteder (webshop og kasse) tages der forbehold for evt. udsolgte varer eller lagerfejl. Der kan desværre forekomme lagerfejl eller at samme vare bliver solgt samtidig med webshopkøbet. Leveranceændringer fra vore leverandører samt forsinkelser, kan fishingforcompliments.dk ikke kontrollere. 

Hvis du har yderligere spørgsmål angående køb af varer hos fishingforcompliments.dk er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 45421512 alle hverdage mellem kl. 10.00 og 18.00 eller skrive til info@fishingforcompliments.dk

 

Betaling

Hos fishingforcompliments.dk kan du betale med følgende betalingskort:

VISA/DANKORT, EURO/MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, VISA/ELECTRON & JCB. Betaling via PayPal er også muligt.

Alle priser er i DKK inklusiv 25% moms.