Om os

”Klæder skaber folk” – det er en gammel sandhed, som også gælder idag. 

Jeg ved selv, hvad det betyder at føle sig velklædt, og ambitionen med min butik er netop at folk skal gå derfra – velklædte.”

Men hvis du ikke altid lige har mulighed for at svinge omkring Fishing for Compliments i Holte, har du nu også muligheden for at orientere dig og købe vores varer her på nettet. Så hvis tiden er knap, så lad os guide og hjælpe dig virtuelt gennem vores spændende sortiment.

 Go`fornøjelse!

Stilen i butikken er klassisk, eksklusiv og feminin, og der er rig mulighed for at kombinere det ”fine” med det ”rå” og alle varer i butikken er nøje udvalgt efter min egen smag. “Causal Luxury” er et slogan, vi holder af - da det meget fint dækker det koncept, vi forfølger i butikken.

"Jeg har fra begyndelsen ville forsøge at skabe en forretning, hvor folk føler sig både godt tilpas og godt betjent i hyggelige omgivelser, - og hvor der også skal være plads og tid til en snak over en kop kaffe.”

Fishing for Compliments – butikkens navn – er et velkendt engelsk udtryk, der anvendes, når komplimenterne måske ikke altid lige kommer af sig selv. Der skal nogen gange "fiskes" lidt. Du behøver ikke fiske efter komplimenter hos os, for vi vejleder både ærligt og kærligt, så når du er blevet klædt på i “Fishing for Compliments” er vi overbevist om, at komplimenterne nok skal komme helt af sig selv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen både her på webshoppen og i butikken. 

Med venlig hilsen

Anne-Sofie Berg