Returregler

Fishingforcompliments.dk yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Vi beder dig blot udfylde den medfølgende returseddel og vedlægge den i forsendelsen sammen med de købte varer. Varerne skal returneres i original emballage, ubrugt og vedhæftet Fishing for Compliments hangtag, dvs. i samme stand som ved modtagelsen. Varer uden retursedlen vedlagt eller tydlige tegn på brug, tages ikke retur.

Vi tager ikke undertøj og/eller svømmetøj retur, hvor prismærker eller hygiejneplastre er fjernet.

Beauty tages heller ej retur, hvis emballagen er brudt.

Når vi har modtaget varerne og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Vedlæg gerne registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel.

Returvarer skal sendes til: Fishing for Compliments - Holte Stationsvej 10 - 2840 Holte og mærkes Att. Webshop.

Vi gør opmærksom på, at returpakker sendt som brev ikke er dækket af forsendelsesforsikring og evt. tabte pakker ikke kan drages til ansvar hos fishingforcompliments.dk. Vi anbefaler derfor altid vores kunder at benytte forsendelse med forsikring og track and trace mulighed. Og husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. 

Returnering af varer sker på kundens egen regning. 

Du har desuden mulighed for at aflevere varen personligt i vores butik, hvor samme krav om kopi af faktura er gældende. Dog vil det ikke være muligt af få pengene udbetalt for varen i vores fysiske butik, da dette skal foregå gennem vores webshop.

 

Reklamation

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Ved reklamation, fejl og mangler og ved udeblevne leverancer kontakt venligst info@fishingforcompliments.dk. Fishing for Compliments dækker ikke de fragtomkostninger, der måtte eksistere i forbindelse med en reklamation eller retur.